2013-07-24

Saldžios dovanos Jauniesiems

Liepos pradžioje ruošiamės eiti į vestuves. Kadangi šiais laikais niekas dovanų nedovanoja, o ir jaunieji prašo nedidelių dovanų, dažniausiai subtiliai parašo, kad tai turėtų būti pinigai :) Nežinau kaip jums, bet man nėra įdomu dovanoti įprastus vokelius su pinigėliais. Nežinau kiek tai svarbu jauniesiems, gal jiems visiškai nesvarbus pateikimas :)) Tačiau pinigėliai pateikiami kitomis formomis, pavyzdžiui smulkiomis monetomis medžiaginiame maišelyje, stiklainiuke, ar taupyklėje, man atrodo linksmiau ir žaismingiau, nei paprastas vokelis įsigytas eilinėje parduotuvėje.. :) O jei maišelis padarytas, stiklainiukas ar taupyklė išpaišytas jūsų rankomis, tai turėtų būt dar didesnė dovana jauniesiems.


Taip pat šiais laikais jaunieji nelabai pageidauja gėlių.. Man gražu, bet iš tiesų yra labai nepraktiška ypatingai tais atvejais, kai jaunieji iš kart po šventės ruošiasi išvažiuoti į kelionę..atsiranda papildomų rūpesčių ir dažniausiai gėles tenka palikti pas vienus ar kitus tėvelius :) Taigi kuo galima pakeisti gėlytes - ogi bet kuo.
Šiemet mes sugalvojome padaryti didelį (4,250 l) stiklainį sausainukų (receptas čia) :) Tai yra graži ir skani dovana, kuria galima pasidžiaugti ilgiau arba net per pačią šventę :) Kiti galimi variantai statinė ar stiklainiukas medaus (tokią dovanėlę dovanojau broliui praėjusiais metais..gaila tik neturiu nuotraukytės..). Manau gėles galima pakeisti bet kuo, tačiau man mieliausios dovanos, kurias padarome patys.. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą